Firma Buist
Firma BuistOfficial Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

HAPERT AANHANGWAGENS DELFZIJL

Binnen de regio Delfzijl en ver daarbuiten is Buist uw dealer van HAPERT aanhangwagens. Sinds jaar en dag is dit merk marktleider in de Benelux. HAPERT bouwt immers de meest robuuste aanhangers met een bruto laadvermogen van maximaal 3.500 kg. Wij zijn er daarom ook erg trots op, dat we Official Dealer zijn voor de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Slochteren, Ten Boer, Loppersum en Eemsmond. Bedrijven en particulieren uit deze regio’s zijn bij ons in Farmsum aan het juiste adres voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen.

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN BUIST

Het assortiment van Buist Aanhangwagens is zeer divers. Het aanbod bestaat uit open en gesloten modellen in uiteenlopende soorten en maten. Zo vindt u bij ons in de showroom in Farmsum (Delfzijl) onder meer bakwagens, plateauwagens, schamelwagens, kippers,  autoambulances, multitransporters, bagagewagens, koelwagens en compacte aanhangers. Meer informatie over de verschillende modellen van HAPERT vindt u hieronder.

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

De bakwagens en plateauwagens van HAPERT zijn echte alleskunners. Deze open aanhangwagens zijn ideaal voor het transporteren van losse stenen, zand, pallets, planten, afval en ander los materiaal.

KIPPERS

HAPERT bouwt ook de sterkste aanhangers met kipfunctie. Of u nu kiest voor een enkelas, tandemas of tridemas: alle modellen kippers bewijzen hun kracht, dag in en dag uit.

AUTOAMBULANCES EN MULTITRANSPORTERS

Buist levert ook alle modellen autoambulances en multitransporters van HAPERT. Hiermee transporteert u elk voertuig en iedere machine op een snelle en veilige manier naar de gewenste bestemming. Op dit type aanhangwagen kunt u dan ook altijd rekenen.

GESLOTEN AANHANGERS

Kostbare materialen en goederen vervoert u met een gesloten aanhanger van HAPERT. Want deze hoogwaardige aanhangwagens met gesloten opbouw beschermen al uw waardevolle ladingen.  

COMPACTE AANHANGWAGENS

HAPERT ontwikkelt ook kleinere modellen aanhangers in de vorm van bagagewagens, bakwagens en plateauwagens. Deze compacte aanhangwagen is niet alleen rijk uitgerust, maar ook nog eens betaalbaar.

AANBOD PAARDENTRAILERS VOOR NOORD-GRONINGEN

Bij Buist Aanhangwagens in Farmsum, in de gemeente Delfzijl, vindt u ook een ruim assortiment paardentrailers, veetrailers en motortrailers. Deze speciale trailers zijn zowel te koop als te huur. Bent u benieuwd of wij ook een trailer aanbieden, die aan al uw wensen voldoet? Neem dan gelijk een kijkje bij ons actuele aanbod.