Firma Buist

Lease

AANHANGER LEASEN

AANHANGWAGEN LEASEN IN NOORD-GRONINGEN

Buist Aanhangwagens in Delfzijl is Official-Dealer van het markt leidend merk HAPERT Aanhangwagens. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor de gemeentes; Appingedam, Delfzijl, Eemsmond en Loppersum. Bent u op zoek naar een robuuste lease aanhanger in één van deze gemeentes? Kom dan langs bij Buist Aanhangwagens in Delfzijl. Wij zijn de aanhangwagen specialist van Noord-Groningen.

LEASE EEN AANHANGER BIJ BUIST AANHANGWAGENS

Buist Aanhangwagens beschikt over echte vakmensen welke u kunnen voorzien van het beste advies. Buist is niet voor niets dé aanhangwagen specialist van Noord-Groningen. Bij ons in Delfzijl kunt u aanhangwagens leasen voor een door u bepaalde termijn. Op onze website vindt u, in de aanhangwagen configurator, een calculator waarmee u eenvoudig uw lease maandprijs kunt berekenen. Kom voor hulp en advies langs in onze showroom of neem contact met ons op via: 0596-613590.

LEASE AANHANGERS

Alle aanhangwagens van HAPERT kunt u bij Buist Aanhangwagens leasen tegen een vaste lage prijs per maand. U bepaald de termijn.

OPEN AANHANGER LEASEN

De open aanhangwagen lijn van HAPERT wordt de Azure genoemd. Deze serie bestaat uit plateau aanhangwagens en bakwagens.

KIPPER LEASEN

Bent u op zoek naar een Cobalt kiepaanhanger? Maar wilt u niet in één keer al uw geld investeren? Lease een 3-zijdige of achterwaartse kipper bij Buist Aanhangwagens.

GESLOTEN AANHANGER LEASEN

Wij verkopen alle dichte aanhangers van het merk HAPERT. Het assortiment gesloten aanhangwagens bestaat uit: verkoopwagens, bagagewagens, marktwagens, en koelaanhangers.

TRANSPORTER LEASEN

Wilt u een robuuste transporter leasen? Bij Buist Aanhangwagens in Delfzijl kunt u machinetransporters, motortrailers, autoambulances en allround (kantelbare) transporters leasen.

WAAROM EEN AANHANGWAGEN LEASEN?

Alle voordelen op een rijtje:

  • Direct economisch eigenaar (juridisch eigenaar na lease periode).
  • Bepaal zelf de lease termijn.
  • Een vast laag bedrag per maand.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.
  • Aanbetaling is mogelijk.
  • U houdt financiële ruimte over voor overige investeringen.