Firma Buist
Firma BuistOfficial Hapert Dealer

Lease

AANHANGER LEASEN

AANHANGWAGEN LEASEN IN NOORD-GRONINGEN

Buist Aanhangwagens in Delfzijl is Official-Dealer van het markt leidend merk HAPERT Aanhangwagens. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor de gemeentes; Appingedam, Delfzijl, Eemsmond en Loppersum. Bent u op zoek naar een robuuste lease aanhanger in één van deze gemeentes? Kom dan langs bij Buist Aanhangwagens in Delfzijl. Wij zijn de aanhangwagen specialist van Noord-Groningen.

LEASE EEN AANHANGER BIJ BUIST AANHANGWAGENS

Buist Aanhangwagens beschikt over echte vakmensen welke u kunnen voorzien van het beste advies. Buist is niet voor niets dé aanhangwagen specialist van Noord-Groningen. Bij ons in Delfzijl kunt u aanhangwagens leasen voor een door u bepaalde termijn: de looptijd is standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boetevrij op te zeggen.

Op onze website vindt u, in de aanhangwagen configurator, een calculator waarmee u eenvoudig uw lease maandprijs kunt berekenen. Kom voor hulp en advies langs in onze showroom of neem contact met ons op via: 0596-613590.

LEASE AANHANGERS

Alle aanhangwagens van HAPERT kunt u bij Buist Aanhangwagens leasen tegen een vaste lage prijs per maand. U bepaald de termijn.

OPEN AANHANGER LEASEN

De open aanhangwagen lijn van HAPERT wordt de Azure genoemd. Deze serie bestaat uit plateau aanhangwagens en bakwagens.

KIPPER LEASEN

Bent u op zoek naar een Cobalt kiepaanhanger? Maar wilt u niet in één keer al uw geld investeren? Lease een 3-zijdige of achterwaartse kipper bij Buist Aanhangwagens.

GESLOTEN AANHANGER LEASEN

Wij verkopen alle dichte aanhangers van het merk HAPERT. Het assortiment gesloten aanhangwagens bestaat uit: verkoopwagens, bagagewagens, marktwagens, en koelaanhangers.

TRANSPORTER LEASEN

Wilt u een robuuste transporter leasen? Bij Buist Aanhangwagens in Delfzijl kunt u machinetransporters, motortrailers, autoambulances en allround (kantelbare) transporters leasen.

WAAROM EEN AANHANGWAGEN LEASEN?

Alle voordelen op een rijtje:

  • Direct economisch eigenaar (juridisch eigenaar na lease periode).
  • Bepaal zelf de lease termijn (de looptijd is standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boetevrij op te zeggen)
  • Een vast laag bedrag per maand.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.
  • Aanbetaling is mogelijk.
  • U houdt financiële ruimte over voor overige investeringen.