Firma Buist
Firma BuistOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN IN DELFZIJL?

Buist Aanhangwagens is uw vertrouwde adres voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen. Wij zijn Official Dealer voor diverse regio’s binnen Noord-Groningen, waaronder Farmsum, Delfzijl, Eemsmond, Loppersum, Appingedam, Slochteren en Ten Boer. In onze showroom hebben we nagenoeg alle modellen aanhangers van HAPERT te koop staan en kunnen deze direct uit voorraad leveren.

Daarnaast helpen we u ook graag bij het configureren en kopen van een maatwerk aanhanger. HAPERT biedt u namelijk de mogelijkheid om uw eigen model samen te stellen. Bij ons profiteert u van een persoonlijke aanpak, snelle service en scherpe prijzen. Daarom willen bedrijven en particulieren uit de regio Noord-Groningen juist bij ons een aanhangwagen van HAPERT kopen.

AANHANGER HUREN IN NOORD-GRONINGEN

Bij Buist Aanhangwagens kunt u ook terecht om een HAPERT aanhanger te huren. Deze service is ideaal voor bedrijven en particulieren uit de regio Noord-Groningen. Wij hebben vele varianten in de aanbieding: zo vindt u bij ons in Farmsum (Delfzijl) zowel verhuur aanhangers met open en gesloten opbouw, in ongeremde of geremde uitvoering, met enkelas, tandemas of tridemas. Ook voor het huren van een speciale trailer, zoals een paardentrailer of motortrailer, bent u bij Buist aan het juiste adres. Onze aanhangwagens en trailers zijn al te huur vanaf € 15,00!

PAARDENTRAILERS BIJ BUIST AANHANGWAGENS

Wilt u in plaats van een aanhangwagen juist een specifieke trailer kopen? Wij verkopen niet alleen aanhangers van HAPERT, maar ook paardentrailers, veetrailers en motortrailers. Of u nu op zoek bent naar een 1,5 paards, 2 paards of 3 paards trailer, of juist een paardentrailer voor 4 of 5 pony’s; bij Buist Aanhangwagens in Farmsum, Delfzijl, staan altijd diverse paardentrailers te koop. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en materiaalsoorten.

ONDERHOUD VAN AANHANGERS EN TRAILERS

Wilt u graag uw aanhanger laten onderhouden door een vakkundige monteur? Of uw trailer laten keuren? In de werkplaats in Farmsum voeren onze ervaren monteurs voeren dagelijks onderhoudsbeurten en keuringen uit. Dit verzorgen we voor uw HAPERT aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer en ook uw caravan. Buist Aanhangwagens is aangesloten bij de FOCWA. Daarom kunt u ook bij ons in Delfzijl terecht voor een uitgebreide PACK-keuring. Tijdens de keuring worden de wettelijke eisen als norm gehanteerd en na de afronding ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport voor uw aanhanger, trailer of caravan.