Firma Buist
Firma BuistOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagens

DÉLEVERANCIER VAN AANHANGERS IN DE REGIO DELFZIJL

Al sinds de oprichting in 1962 houdt Buist zich bezig met de verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. In de loop der jaren hebben wij in de regio Delfzijl een uitstekende reputatie opgebouwd. Maar ook buiten deze regio zijn we stevig aanwezig met een sterk assortiment aanhangers van HAPERT en andere topmerken. Zoals bijvoorbeeld in de gemeenten Eemsmond, Loppersum, Appingedam, Slochteren en Ten Boer.

Binnen ons brede assortiment vindt u open en gesloten aanhangwagens in uiteenlopende laadvermogens, afmetingen en uitvoeringen. Van autoambulances, multitransporters, kippers en schamelwagens, tot bakwagens, plateauwagens, bagagewagens, koelwagens en andere gesloten aanhangers. Kom gerust een keer langs in onze showroom in Farmsum (Delfzijl) en ontdek het complete assortiment!

ASSORTIMENT PAARDENTRAILERS EN OVERIGE TRAILERS

Buist Aanhangwagens verkoopt en verhuurt daarnaast ook diverse soorten paardentrailers, veetrailers en motortrailers. Zo kunt u bij ons in Farmsum terecht voor het kopen van een 1,5 paards, 2 paards en 3 paards trailer. Ook heeft u de keuze uit diverse afmetingen, materiaalsoorten en accessoires. 

BUIST AANHANGWAGENS IS UW HAPERT DEALER

Voor de regio Delfzijl en omstreken zijn we dé dealer van HAPERT aanhangwagens. Bij ons kunt u dus terecht voor het kopen van elk model aanhangwagen van HAPERT. Daarbij profiteert u ook nog eens van de meest voordelige prijs, de beste service, garantie en onderhoud. Het dealergebied van Buist reikt verder dan alleen de regio Delfzijl; wij bedienen ook bedrijven en particulieren uit andere regio’s binnen Noord-Groningen.

AANHANGWAGEN VERHUUR EN ONDERHOUD

Buist Aanhangwagens staat in de regio Delfzijl en omstreken ook bekend als een betrouwbaar adres voor aanhangwagen verhuur. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een HAPERT aanhanger of een speciale trailer, zoals een paardentrailer of motortrailer. Kies voor een van onze verhuur aanhangers of trailers en profiteer van een snelle service en gunstige huurprijzen!

AANHANGER KEURING VOLGENS FOCWA

Wij voeren ook al het nodige onderhoud en periodieke keuringen uit voor uw aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of caravan. Ons aanhangwagenbedrijf is tevens aangesloten bij de FOCWA. Dit houdt in dat onze monteurs ook PACK-keuringen uitvoeren. Wilt u meer weten over onderhoud en keuring van uw aanhanger? Neem dan contact met ons op, of loop een keer binnen in de showroom in Farmsum (Delfzijl).